samen vergroten wij jouw succes

Maar, wat kan ik dan voor jou betekenen?

★ Wil jij jouw product of dienst gaan lanceren en daarbij effectief gebruik maken van Facebook advertenties? En jij begrijpt dat het tijd kost om impact te maken!
★ Vraag je je af hoe je je Facebook campagne goed kan opzetten? En hoe je jouw advertentiebudget zo slim mogelijk kunt inzetten?
★ Ga jij met behulp van Facebook advertenties voor een groter bereik en meer klanten voor jouw bedrijf? En wil jij consistent blijven investeren in je zichtbaarheid en het aantrekken van nieuwe lead?

Ik help jou!

Vaak worden Facebook advertenties ingezet op het moment dat je iets aan te bieden hebt. Een gratis weggever, een webinar, een nieuw aanbod… Maar, helaas ben je niet consistent in je communicatie naar je potentiële klanten toe.

Dit betekent dat je:
★ onnodig veel kosten maakt.
★ geen continue opbouw van nieuwe leads hebt.
★ geen gebruik maakt van de slimme mogelijkheden die Facebook je biedt en jij jouw potentiële klant, die al interesse heeft getoond, niet opvolgt.

Wat zou er gebeuren als je dat wel allemaal zou doen?
Je zou een veel groter bereik krijgen. Bij de juiste mensen die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Je maakt gebruik van de mogelijkheden die Facebook je biedt om deze mensen te volgen. Wat jouw Facebook advertenties veel effectiever maakt.

Ik kan je daarbij helpen. Met een Facebook marketingplan voor jouw product of dienst. Daarbij maken we ook gebruik van een serie Facebook advertenties waarmee we nieuwe leads voor jouw aanbod aantrekken, en jouw potentiële klanten door een proces leiden, zodat ze uiteindelijk makkelijker klant bij jou worden.

Consultancy
 Skype Consultancy Call
(60 minuten)

→ 1 uur durende Skype consultancy call
→ intake via e-mail
→ geen support via e-mail in de vorm van Q&A


Skype Consultancy Call
(3x 1 uur)

→ 3x 1 uur durende Skype consultancy call
→ intake via e-mail
→ 3x support via e-mail in de vorm van Q&A

Live Consultancy
Skype Consultancy Call
(6x 1 uur)

→ 6x 1 uur durende Skype consultancy call
→ intake via e-mail
→ 6x support via e-mail in de vorm van Q&A

het traject

// strategisch adverteren //

Na dit traject heb jij:

★ Een Facebook marketingplan en advertentie ‘funnel’ die je iedere keer opnieuw kunt inzetten voor een nieuwe lancering. Of doorlopend voor een continue stroom aan nieuwe leads voor jouw bedrijf.

★ Een proces waar je nieuwe mensen door heen leidt, zodat ze een beter beeld krijgen van wat jij voor hun kan betekenen en waardoor ze steeds meer vertrouwen in jou krijgen.

★ Meer inzicht in wat jouw potentiële klanten aanspreekt en waardoor ze getriggerd worden en meer over jou en je diensten te weten willen komen.

★ En doordat je jouw publiek op Facebook volgt in de fase waarin ze zitten, dit alles leidt uiteindelijk natuurlijk naar meer klanten en meer omzet!

Werkwijze:
Na het beantwoorden van de vragen in het aanvraagformulier ontvang je een mail om een consultancy call te plannen. Tijdens het eerste 1-op-1 gesprek via Skype, starten wij met het opstellen van een marketingplan voor jouw campagne (lancering) en hier leggen wij de basis voor jouw Facebook advertentie ‘funnel’. Ik leg je de fases uit waar jouw potentiële klanten doorheen gaan en hoe je daarop kan inspelen via Facebook.

Vervolgens doorlopen we door middel van adverteren de vijf fases. In iedere fase is er een ander soort content nodig, worden de beste doelgroepen geselecteerd (al dan niet via retargeting), maken we nieuwe doelgroepen aan, die in een later stadium weer gebruikt worden, wordt een doordachte keuze gemaakt uit alle mogelijkheden die Facebook je biedt op het gebied van targeting, en testen we welke opmaak van advertenties het beste werkt voor jou.

Maandelijks hebben wij contact via Skype!

De know-like-trust fases:

In KNOW fase laten we zoveel mogelijk relevante mensen met jou en jouw bedrijf kennismaken via Facebook advertenties (en organische verkeer) op de meest efficiënte en goedkope manier. Door goede doelgroepen te maken en door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die Facebook biedt op het gebied van targeting.

Tijdens de LIKE fase gaan we zorgen dat potentiele klanten zich aanmelden voor je mailinglijst zodat je ze ook van die kant kan benaderen over wat jij hun te bieden hebt

Tijdens de TRUST fase zorgen we ervoor dat mensen na de eerste kennismaking steeds meer interesse en vertrouwen in jou ontwikkelen door middel van Facebook advertenties via retargeting

Tijdens de TRY fase kijken we wat voor jou de meest effectieve manier is om ze naar aankoop van jouw product of dienst te leiden en zorgen er vervolgens voor dat zoveel mogelijk potentiële klanten zich hier voor inschrijven.

Tijdens de BUY fase verkoop je jouw product of dienst. Doordat je alle vorige fases al doorlopen hebt met je potentiële klanten, heeft er al een flinke selectie plaats gevonden en hoef je niet meer “in het wilde weg” te adverteren met jouw aanbod, maar kan je je sales advertenties heel specifiek richten op de mensen die hier het meest interesse in hebben getoond. Dat bespaart een hoop kosten en is veel effectiever dan wat de meeste ondernemers doen.

In dit traject zorg ik voor het aanmaken van de advertenties die we in het marketingplan bedacht hebben in Advertentiebeheer, inclusief het aanmaken en testen van de juiste doelgroepen, aangepaste conversies, analyse en optimalisatie van je lopende advertenties gedurende de loop van de campagne.

Recensies

Wat zeggen anderen over mij…

// ervaringen, reviews en succes verhalen //

 • Manon is een fijne sparringspartner op het gebied van Facebook en Instagram adverteren, ze denkt mee en ik vind ook de maandelijkse calls fijn, zodat je ziet waar ze mee bezig is en waar ze met ideeën komt. Ook houdt ze lijsten bij met de kosten en conversies. Ik krijg dagelijks een bult nieuwe leads op mijn mailinglijst, dus Manon is absoluut een fijne partner voor jouw ads!

  Manon Toma
  Manon Toma | 3 mei 2019
  'Facebook/Instagram Ads' Manon Toma
 • Ik ben begonnen met Facebookads omdat ik graag meer mensen wilde bereiken en merkte dat de groei van mijn e-maillijst stagneerde. Facebookads is een vak apart en de ontwikkelingen gaan zo ontzettend snel dat ik wist dat ik hier een expert bij nodig had waardoor ik me kan richten op wat ik goed kan en blij van word: klanten helpen.

  Daarom ben ik gaan samenwerken met Manon. Onze samenwerking heeft opgeleverd dat mijn emaillijst flink is gegroeid de afgelopen periode.

  Manon is een spontane en deskundige vakvrouw die investeert in haar eigen groei en ontwikkeling waardoor ze haar klanten goed en deskundig kan adviseren. Dus heb jij een heldere strategie en kunnen Facebookads je daarbij ondersteunen dan ben je bij Manon in goede handen.

  Aike Borghuis. www.aikeborghuis.nl

  Aike Borghuis | 17 januari 2019
  'Facebook Ads' Aike Borghuis
 • Werk nu alweer ruim een jaar samen met Manon. Vernieuwen van logo/huisstijl, maken/bijhouden van de website, nieuwsbrieven/enquêtes, advertenties, niets is te gek! Fijne samenwerking, heldere communicatie, aanrader! Hoop nog vele jaren deze samenwerking voort te zetten!

  Logo BeautyStudio Anoeska de Wit
  Anoeska de Wit | BeautyStudio Anoeska de Wit
  BeautyStudio Anoeska de Wit
 • Ik klopte bij Manon aan omdat ik ‘wel wat hulp kon gebruiken’ bij het maken van mijn eerste E-Book! Toen niet wetende dat ik eigenlijk totaal geen visie of koers had bedacht en geen idee had waar ik aan begon. Na maanden hard werken en een intens fijne samenwerking is er een prachtig en meer dan volwaardig boek tot stand gekomen. Manon heeft niet alleen de vormgeving op zich genomen, maar er ook voor gezorgd dat het hele proces ernaast op rolletjes loopt. Van het klaarzetten op mijn website tot aan het product aanbieden via social media! Ze denkt mee, is creatief, oplossingsgericht en een harde werker. Ik ben haar dan ook oprecht dankbaar en kijk uit naar de volgende samenwerkingen!

  Lot Beukers
  Lot Beukers, Voedingsdeskundige | 22 juni 2017
  'Facebook/Instagram Ads' Meet Your Macro's | Bakken met Beukers
 • Manon kan zoveel meer dan alleen communiceren. Ze denkt met je mee over campagnes, is creatief en een heel prettig mens om mee te werken.
  Voor mij echt een waardevolle aanvulling op het bedrijf. Blij dat ze onderdeel is van m’n dreamteam. Ze ondersteunt in het aantrekken van meer fans en klanten en ik zou niet zonder haar willen.

  LeefstijlOnline
  Marloes Middel, Harmonie Coach LeefstijlOnline | 3 mei 2017
  'Facebook/Instagram Ads' LeefstijlOnline
 • Van de week is mijn website mkup online gegaan. En ik ben er superblij mee….
  Ik had zeker wel ideeën of wat ik wilde maar geen idee waar ik moest beginnen en wat er te kiezen viel. Manon heeft me bij de hand genomen en mijn visie omgezet in een prachtig logo en daarbij behorende website. Geheel in de stijl die ik voor ogen had.Ik ben geen makkelijke klant geweest maar Manon heeft door te luisteren en steeds opnieuw terug te koppelen alles eruit gehaald wat ik als klant van belang vond voor mijn merk. Ben haar erg dankbaar voor de samenwerking.

  Lotte Eppinga, Make-up Artist | 21 februari 2017
  MKUP
 • Ik had al twee keer een nieuwsbrief gestuurd met een verkeerde aanhef en het lukte me niet om dit te corrigeren. En toen kwam Manon. Gewoon bij mij thuis aan tafel bood zij haar hulp aan. Eindelijk begreep ik wat ik moest doen.
  Daar begon onze samenwerking.
  Manon is goed, ze is snel en ze wil je echt helpen. ‘We doen dit samen’ schreef ze aan het einde van haar mail. En zo voelt dat ook.

  Heerlijk: dat wat mij hoofdpijn en bakken met tijd kost, pakt zij op en binnen no time is het af. Manon denkt echt met je mee en dat is heel prettig.

  Ik ben het helemaal eens met de anderen: Manon is een vakvrouw en ik kan haar echt aanbevelen. Ik ben heel blij met haar!

  Christine van de Craats, Buitencoach | 14 november 2016
  www.christinevandecraats.nl
 • Ik ben superblij met Manon, Waar het bij mij eindigt, begint Manon. Ze pakt de zaken op waar ik geen tijd meer voor heb en zet de puntjes op de i.
  Ze is zeer creatief en dat is mooi meegenomen. Bovendien is ze als persoon erg prettig om mee te werken, ze luistert goed naar mijn wensen maar kijkt ook goed hoe ik mijn zaak neer wil zetten.

  Kortom: een vakvrouw en dus zéker een aanrader!

  Heidi Schepers, Studio PuraVida | 28 oktober 2016
  www.studiopuravida.nl
 • Manon heeft ons geholpen om en blijvende herinnering aan vijftig jaar huwelijk te maken. Professioneel en met oog voor detail en een leuke kwinkslag. Helemaal top, als iemand opzoek is naar hulp met het ontwerpen en maken van een tijdschrift adviseer ik ManonCommuniceert!

  Marianne Ettema | 19 juni 2016
  'Ontwerp magazine'
 • Naar aanleiding van de besproken wensen heeft Manon precies ontworpen wat wij graag voor ogen hadden. Een eigentijds visitekaartje met ons handelsmerk. Uniek, bescheiden en doelgericht visitekaartje wat wij met trots achter kunnen laten bij onze relaties.

  De communicatie was duidelijk, snel en persoonlijk.

  Jan Wouter Kamp, Jan Kamp Schilders | 18 juni 2016
  Jan Kamp Schilders
 • Manon heeft mijn geboortekaartje ontworpen. Geweldig hoe Manon na een gesprek exact heeft ontworpen wat ik in mijn hoofd had! Goede snelle service. Bedankt Manon voor dit mooi aandenken.

  Sandra van Dalen | 28 juni 2016
  ‘Custom-Made Geboortekaartje’
 • Manon heeft voor ons (CODA) flyers en visitekaartjes gemaakt. Het resultaat is geweldig!!! Thanks Manon!

  Dave Houtenbos | 12 juni 2016
  CODA
 • Ontmoet Manon en je dag is goed.

  Ze ondersteund me nu al een tijdje en ik ben zo ontzettend blij met haar!
  In mijn dagelijkse chaos van aanbod aan informatie brengt ze structuur. Manon heeft de gave om in 1 woord precies te weten waar je naar toe wilt. Ze is de gouden combinatie harde werker en denken in mogelijkheden. Ze denkt altijd met me mee en bewijst haar toegevoegde waarde continu. Ze is super creatief, heeft altijd haar zaken voor elkaar en is een schat van een mens. Ze krijgt van mij een warme aanbeveling.

  Sanne Houtenbos-Reijnders, Sanne Reijnders Fotografie | 11 juni 2016
  Sanne Reijnders Fotografie

Wil je ook een recensie plaatsen?

Vul het formulier in en wij plaatsen de recensie zo snel mogelijk.

Naam (verplicht)

Bericht

Ben je geen robot? Vink alsjeblieft het selectievakje aan