Adviesdag: adverteren via sociale media

voor een solide strategie en constante stroom aan nieuwe leads

Adviesdag

Ben jij ondernemer met advertentiebudget onder de € 1.000? startende ondernemer? ondernemer die een paar jaar onderneemt? ondernemer die graag zelf kennis opdoet?

En wil jij…

⤏ Meer websitebezoekers?
⤏ Meer e-mailadressen op jouw lijst?
⤏ Meer omzet?
⤏ Meer klanten?
⤏ Doelen stellen?
⤏ Een duidelijke strategie voor jouw social media?
⤏ Website optimaliseren?

En wil je werken aan…

⤏ jouw doelstellingen
⤏ jouw strategie
⤏ jouw content
⤏ jouw contentkalender

En wil jij…

⤏ eind van de dag jouw strategie op orde hebben?
⤏ jouw ideale klant inzichtelijk hebben?
⤏ jouw contentkalender gevuld hebben?
⤏ jouw advertentiebeheer goed ingericht hebben?
⤏ jouw funnel ingericht hebben?

Adviesdag

Als je onderneemt en je past een goede online marketing toe, zal je bereik groeien. Je kunt een goede band met jouw doelgroep opbouwen en heel goed de resultaten meten en direct bijsturen. Adverteren via sociale media is ook nog eens een stuk goedkoper dan offline marketing. Tijdens deze adviesdag leer ik jou alles over het behalen van meer resultaat uit adverteren via sociale media. Een groot voordeel van een kleine groep ondernemers (van maximaal 4) is dat we alles direct omzetten in de praktijk.

Intake
Nadat jij je hebt aangemeld zal ik een intake gesprek met plannen. Je ontvangt verdere details over deze dag via de e-mail.

Eindgesprek
Een paar weken na de adviesdag plannen wij nog een eindgesprek, waarin je vragen kunt stellen nav de adviesdag en is het mogelijk dat ik met je meekijk bij de implementatie.

Manon Kamp

wat zeggen anderen over mij…

// ervaringen, reviews en succes verhalen //

Manon is een fijne sparringspartner op het gebied van Facebook en Instagram adverteren, ze denkt mee en ik vind ook de maandelijkse calls fijn, zodat je ziet waar ze mee bezig is en waar ze met ideeën komt. Ook houdt ze lijsten bij met de kosten en conversies. Ik krijg dagelijks een bult nieuwe leads op mijn mailinglijst, dus Manon is absoluut een fijne partner voor jouw ads!

Manon Toma
Manon TomaPersonal brand strateeg & brand designerManon Toma

Ik ben begonnen met Facebookads omdat ik graag meer mensen wilde bereiken en merkte dat de groei van mijn e-maillijst stagneerde. Facebookads is een vak apart en de ontwikkelingen gaan zo ontzettend snel dat ik wist dat ik hier een expert bij nodig had waardoor ik me kan richten op wat ik goed kan en blij van word: klanten helpen.

Daarom ben ik gaan samenwerken met Manon. Onze samenwerking heeft opgeleverd dat mijn emaillijst flink is gegroeid de afgelopen periode.

Manon is een spontane en deskundige vakvrouw die investeert in haar eigen groei en ontwikkeling waardoor ze haar klanten goed en deskundig kan adviseren. Dus heb jij een heldere strategie en kunnen Facebookads je daarbij ondersteunen dan ben je bij Manon in goede handen.

Aike Borghuis
Aike BorghuisPersoonlijk leiderschap & systemisch werkenAike Borghuis

Ik klopte bij Manon aan omdat ik ‘wel wat hulp kon gebruiken’ bij het maken van mijn eerste E-Book! Toen niet wetende dat ik eigenlijk totaal geen visie of koers had bedacht en geen idee had waar ik aan begon. Na maanden hard werken en een intens fijne samenwerking is er een prachtig en meer dan volwaardig boek tot stand gekomen. Manon heeft niet alleen de vormgeving op zich genomen, maar er ook voor gezorgd dat het hele proces ernaast op rolletjes loopt. Van het klaarzetten op mijn website tot aan het product aanbieden via social media! Ze denkt mee, is creatief, oplossingsgericht en een harde werker. Ik ben haar dan ook oprecht dankbaar en kijk uit naar de volgende samenwerkingen!

Lot Beukers
Lot BeukersVoedingsdeskundige & BloggerMeet Your Macro’s | Bakken met Beukers

Manon kan zoveel meer dan alleen communiceren. Ze denkt met je mee over campagnes, is creatief en een heel prettig mens om mee te werken.Voor mij echt een waardevolle aanvulling op het bedrijf. Blij dat ze onderdeel is van m’n dreamteam. Ze ondersteunt in het aantrekken van meer fans en klanten en ik zou niet zonder haar willen.

Marloes Middel
Marloes MiddelHarmonie CoachLeefstijlOnline

Gratis checklist

Zorg dat jij gaat shinen op Instagram en/of Facebook.

Wil jij zelf starten met een goede basis om jouw zichtbaarheid op Instagram en/of Facebook te vergroten. Vul dan nu onderstaand formulier in en ontvang de checklist in je inbox.

Gratis download
Gratis download

CONTACT

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Manon Kamp om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.