Social media advertenties uitbesteden

voor constante stroom aan nieuwe leads

Content Creatie

Ben jij ondernemer met een advertentiebudget vanaf € 1.000? ondernemer en wil je méér online succes? ondernemer en wil jij jouw e-maillijst laten groeien? ondernemer en wil je meer online impact maken?

Hoe zorg je dat je boodschap goed overkomt? Met effectieve content creatie: op het juiste moment precies vertellen waar je klanten naar zoeken!

Om jouw advertenties succesvol te maken, is goede content een must. Dit zorgt voor herkenning, waardoor men vertrouwd raken met jou en jouw bedrijf. Zorg voor consistentie in je uitingen – in look & feel, maar zeker ook in relevantie. Maar hoe doe je dat? Hoe ontwikkel je content die bindt, die engaging is?

Visual Creatie

Natuurlijk wil je dat mensen je visuals gaan herkennen als zij door hun tijdlijn scrollen. Maak daarom gebruik van je huisstijlkleuren, fonts en plaats bijvoorbeeld je logo in je visual. Ook is het belangrijk om te werken vanuit een vaste templates voor je verschillende kanalen waar jij zichtbaar op bent.

Geen omkijken naar je content en visuals

Hoe het werkt

Jij levert de input aan voor de campagnes die we draaien. Denk hierbij aan het onderwerp, omschrijving, afbeelding, url en eventuele extra informatie. Dan zorg ik ervoor dat jouw content en visuals in jouw look & feel online gaan.

Facebook adverteren Campagnebudget: tot € 300,-
(per Facebookpagina/ Advertentie account)

→ Vanuit het marketingplan: richt ik de campagne in, stuur bij en analyseer
→ Campagne wordt regelmatig gecheckt en waar nodig geoptimaliseerd
→ Duur van de campagne houd ik je op de hoogte van de bestedingen vs resultaten

Advertentiebudget: € 300,- t/m €1.000,- pm
(per Facebookpagina/ Advertentie account)

→ Vanuit het marketingplan: richt ik de campagnes in, stuur bij en analyseer
→ Lopende campagnes worden elke 2-4 dagen gecheckt en waar nodig geoptimaliseerd
→ Wekelijks een update van de bestedingen vs resultaten

Facebook AdverterenAdvertentiebudget: vanaf € 1.000,- pm
(per Facebookpagina/ Advertentie account)

→ Vanuit het marketingplan: richt ik de campagnes in, stuur bij en analyseer
→ Lopende campagnes worden elke 2-4 dagen gecheckt en waar nodig geoptimaliseerd
→ Wekelijks een update van de bestedingen vs resultaten

Gratis checklist

Zorg dat jij gaat shinen op Instagram en/of Facebook.

Wil jij zelf starten met een goede basis om jouw zichtbaarheid op Instagram en/of Facebook te vergroten. Vul dan nu onderstaand formulier in en ontvang de checklist in je inbox.

Gratis download

wat zeggen anderen over mij…

// ervaringen, reviews en succes verhalen //

Manon is een fijne sparringspartner op het gebied van Facebook en Instagram adverteren, ze denkt mee en ik vind ook de maandelijkse calls fijn, zodat je ziet waar ze mee bezig is en waar ze met ideeën komt. Ook houdt ze lijsten bij met de kosten en conversies. Ik krijg dagelijks een bult nieuwe leads op mijn mailinglijst, dus Manon is absoluut een fijne partner voor jouw ads!

Manon Toma
Manon TomaPersonal brand strateeg & brand designerManon Toma

Ik ben begonnen met Facebookads omdat ik graag meer mensen wilde bereiken en merkte dat de groei van mijn e-maillijst stagneerde. Facebookads is een vak apart en de ontwikkelingen gaan zo ontzettend snel dat ik wist dat ik hier een expert bij nodig had waardoor ik me kan richten op wat ik goed kan en blij van word: klanten helpen.

Daarom ben ik gaan samenwerken met Manon. Onze samenwerking heeft opgeleverd dat mijn emaillijst flink is gegroeid de afgelopen periode.

Manon is een spontane en deskundige vakvrouw die investeert in haar eigen groei en ontwikkeling waardoor ze haar klanten goed en deskundig kan adviseren. Dus heb jij een heldere strategie en kunnen Facebookads je daarbij ondersteunen dan ben je bij Manon in goede handen.

Aike Borghuis
Aike BorghuisPersoonlijk leiderschap & systemisch werkenAike Borghuis

Ik klopte bij Manon aan omdat ik ‘wel wat hulp kon gebruiken’ bij het maken van mijn eerste E-Book! Toen niet wetende dat ik eigenlijk totaal geen visie of koers had bedacht en geen idee had waar ik aan begon. Na maanden hard werken en een intens fijne samenwerking is er een prachtig en meer dan volwaardig boek tot stand gekomen. Manon heeft niet alleen de vormgeving op zich genomen, maar er ook voor gezorgd dat het hele proces ernaast op rolletjes loopt. Van het klaarzetten op mijn website tot aan het product aanbieden via social media! Ze denkt mee, is creatief, oplossingsgericht en een harde werker. Ik ben haar dan ook oprecht dankbaar en kijk uit naar de volgende samenwerkingen!

Lot Beukers
Lot BeukersVoedingsdeskundige & BloggerMeet Your Macro’s | Bakken met Beukers

Manon kan zoveel meer dan alleen communiceren. Ze denkt met je mee over campagnes, is creatief en een heel prettig mens om mee te werken.Voor mij echt een waardevolle aanvulling op het bedrijf. Blij dat ze onderdeel is van m’n dreamteam. Ze ondersteunt in het aantrekken van meer fans en klanten en ik zou niet zonder haar willen.

Marloes Middel
Marloes MiddelHarmonie CoachLeefstijlOnline
Gratis download

CONTACT

2 + 0 = ?

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Manon Kamp om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.