Social media advertenties uitbesteden

voor constante stroom aan nieuwe leads

Mijn aanbod

Ben jij ondernemer met een advertentiebudget vanaf € 1.000? ondernemer en wil je méér online succes? ondernemer en wil jij jouw e-maillijst laten groeien? ondernemer en wil je meer online impact maken?

WIL JIJ JE BEDRIJF LATEN GROEIEN? EN WIL JE GRAAG MET JE BEDRIJF NAAR HET VOLGENDE NIVEAU? WIL JIJ MEER IMPACT?

Zorg ervoor dat je je social media advertenties professioneel inzet. Structureel. Alleen dan haal je de volle potentie uit je business. We hebben nu social media, profiteer er dan ook maximaal van!
Er is veel meer mogelijk dan dat je nu waarschijnlijk weet. Retargeting, interessetargeting, warme targeting, koude targeting, de Facebook Pixel, salesfunnels etc. Allemaal mogelijkheden om continu een stroom van nieuwe leads aan te trekken.

Strategische Facebook Marketing

Succesvol adverteren op Facebook/Instagram staat of valt met het vinden van je ideale klant en een goede strategie, gesteund door een sterke boodschap. Dus als je gaat adverteren op Facebook/Instagram, doe het dan wel strategisch. Heb je doelstelling concreet. Want direct je producten en diensten op Facebook/Instagram verkopen heeft gewoon geen enkele zin. Daar is écht een andere koers voor nodig.
Ik help je graag om, vanuit een strategisch Facebook marketingplan, je advertenties aan de juiste groepen te tonen zodat jouw bedrijf gaat groeien.

Voor wie is uitbesteden geschikt?

★ Voor ambitieuze ondernemers die met hun bedrijf graag naar een volgend niveau willen tillen. De basis staat, je weet wat je klant wil, wat ze zelf willen.
★ Als je al een fijne klantenkring heb opgebouwd en het nu tijd worden voor een stap verder. Je wilt kwalitatief je bedrijf verder laten groeien. Zodat je meer rust en vrijheid krijgt om te doen wat jij wilt.
★ Voor ondernemers die ook zonder Facebook/Instagram advertenties hun producten/diensten weten te verkopen.
★ Voor ondernemers die bereid zijn om minstens € 1.000 euro per maand aan advertenties te besteden.
★ Als je het belangrijk vindt om je te focussen en je erop wilt vertrouwen dat je Facebook / Instagram campagnes door iemand anders goed verzorgd worden. Je wilt dat dit structureel en voor een langere periode geregeld is zodat jij daar geen omkijken naar hebt.
★ Voor ondernemers die naast het uitbesteden ook vooraf en tussentijds willen sparren over hun online marketing / Facebook / Instagram strategie.

Ben jij die ondernemer die serieus, structureel en strategisch aan de slag wil met adverteren op sociale media, omdat je gelooft dat de groei van je business daarmee versnelt. Maar beseft jij heel goed dat dit een proces is dat tijd kost.

Om onze samenwerking een succes te kunnen maken zijn onderstaande basisvoorwaarden goed om te weten:
★ Je propositie is helder en heeft zich voor een groot deel al bewezen.
★ Je hebt je doelgroep (ideale klant) heel goed voor ogen.
★ Je weet dat je zelf uiteindelijk verantwoordelijk bent voor de sales.
★ Je realiseert je dat het tijd kost om impact te maken (know-like- trust).
★ Je bent bereid continu te investeren in je zichtbaarheid en het aantrekken van nieuwe leads.

Geen omkijken naar je Facebook en/of Instagram campagnes

Hoe het werkt
Eerst gaan we samen aan de slag met een strategisch Facebook en/of Instagram marketingplan. We combineren jouw wensen met mijn kennis over adverteren. We duiken in je online marketingstrategie en kijken naar je salesfunnel. We werken toe naar een concrete Facebook/Instagram advertentiestrategie.

Daarna ga ik aan de slag en je campagnes inrichten, bijsturen en analyseren. Daar heb jij dus geen omkijken meer naar. Het enige wat ik van jou vraag is jouw unieke content, jouw verhaal, jouw acties.

Ik houd je tussentijds op de hoogte van hoe het gaat, je krijgt regelmatig een rapportage en ik deel mijn kennis met jou.

wat zeggen anderen over mij…

// ervaringen, reviews en succes verhalen //

Manon is een fijne sparringspartner op het gebied van Facebook en Instagram adverteren, ze denkt mee en ik vind ook de maandelijkse calls fijn, zodat je ziet waar ze mee bezig is en waar ze met ideeën komt. Ook houdt ze lijsten bij met de kosten en conversies. Ik krijg dagelijks een bult nieuwe leads op mijn mailinglijst, dus Manon is absoluut een fijne partner voor jouw ads!

Manon Toma
Manon TomaPersonal brand strateeg & brand designerManon Toma

Ik ben begonnen met Facebookads omdat ik graag meer mensen wilde bereiken en merkte dat de groei van mijn e-maillijst stagneerde. Facebookads is een vak apart en de ontwikkelingen gaan zo ontzettend snel dat ik wist dat ik hier een expert bij nodig had waardoor ik me kan richten op wat ik goed kan en blij van word: klanten helpen.

Daarom ben ik gaan samenwerken met Manon. Onze samenwerking heeft opgeleverd dat mijn emaillijst flink is gegroeid de afgelopen periode.

Manon is een spontane en deskundige vakvrouw die investeert in haar eigen groei en ontwikkeling waardoor ze haar klanten goed en deskundig kan adviseren. Dus heb jij een heldere strategie en kunnen Facebookads je daarbij ondersteunen dan ben je bij Manon in goede handen.

Aike Borghuis
Aike BorghuisPersoonlijk leiderschap & systemisch werkenAike Borghuis

Ik klopte bij Manon aan omdat ik ‘wel wat hulp kon gebruiken’ bij het maken van mijn eerste E-Book! Toen niet wetende dat ik eigenlijk totaal geen visie of koers had bedacht en geen idee had waar ik aan begon. Na maanden hard werken en een intens fijne samenwerking is er een prachtig en meer dan volwaardig boek tot stand gekomen. Manon heeft niet alleen de vormgeving op zich genomen, maar er ook voor gezorgd dat het hele proces ernaast op rolletjes loopt. Van het klaarzetten op mijn website tot aan het product aanbieden via social media! Ze denkt mee, is creatief, oplossingsgericht en een harde werker. Ik ben haar dan ook oprecht dankbaar en kijk uit naar de volgende samenwerkingen!

Lot Beukers
Lot BeukersVoedingsdeskundige & BloggerMeet Your Macro’s | Bakken met Beukers

Manon kan zoveel meer dan alleen communiceren. Ze denkt met je mee over campagnes, is creatief en een heel prettig mens om mee te werken.Voor mij echt een waardevolle aanvulling op het bedrijf. Blij dat ze onderdeel is van m’n dreamteam. Ze ondersteunt in het aantrekken van meer fans en klanten en ik zou niet zonder haar willen.

Marloes Middel
Marloes MiddelHarmonie CoachLeefstijlOnline

Gratis checklist

Zorg dat jij gaat shinen op Instagram en/of Facebook.

Wil jij zelf starten met een goede basis om jouw zichtbaarheid op Instagram en/of Facebook te vergroten. Vul dan nu onderstaand formulier in en ontvang de checklist in je inbox.

Gratis download
Gratis download

CONTACT

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan Manon Kamp om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.