Hi, ik ben Manon

Hoi! Ik ben Manon en het is mijn missie om ondernemers te helpen bij het behalen van (nóg) meer succes. Dat doe ik door ondernemers te ondersteunen en adviseren bij hun Facebook en Instagram marketing activiteiten.

Mijn kennis & ervaring deel ik als samenwerkingspartner en adviseur in de vorm van consultancy. Ik vind het leuk om samen te werken met ambitieuze ondernemers die gaan voor nóg meer (online) resultaat.

mijn aanbod

// als samenwerkingspartner & adviseur //

Facebook adverteren uitbesteden

Zorg ervoor dat je je social media advertenties professioneel inzet. Structureel. Alleen dan haal je de volle potentie uit je business. We hebben nu social media, profiteer er dan ook maximaal van!

Er is veel meer mogelijk dan dat je nu waarschijnlijk weet. Retargeting, interessetargeting, warme targeting, koude targeting, de Facebook Pixel, salesfunnels etc. Allemaal mogelijkheden om continu een stroom van nieuwe leads aan te trekken.

Instagram adverteren uitbesteden

Ook Instagram biedt mogelijkheden om te adverteren. Met wereldwijd meer dan 400 miljoen dagelijkse gebruikers (en dit aantal groeit nog steeds) is dit dan ook het ideale platform om je doelgroep te bereiken. Instagram leent zich in de marketingwereld onder andere goed voor branding, loyaliteitsacties voor bestaande klanten, het genereren van meer volgers, het inspelen op gebeurtenissen en voor het aanprijzen van producten.

opdrachtgevers

mijn werkwijze

Inmiddels heb ik al diverse opdrachtgevers geholpen met hun Facebook advertenties. Opdrachtgevers variërend van coaches, trainers, online winkels, goede doelen tot affiliatie websites waar jij je vakantie kunt boeken.

Voor specifieke campagnes zoals de promotie van hun gratis weggevers, challenges, webinars, workshops en online programma’s. Maar we hebben ook complete funnels gebouwd, om door middel van opeenvolgende Facebook advertenties het bereik onder de potentiële klanten te vergroten en het vertrouwen en dus de relatie steeds verder opbouwt, zodat zij uiteindelijk klant worden.

We starten met jouw doelstellingen en het in kaart brengen van jouw ideale klant. Dan kijken we samen hoe wij jouw ideale klant kunnen bereiken met behulp van mijn kennis en het inzetten van Facebook advertenties om zo het maximale resultaat te behalen.

Jij levert de content aan en ik doe de rest. Zodra de campagnes lopen, zal ik deze monitoren, optimaliseren en bijsturen waar nodig. En ik houd je wekelijks op de hoogte van de resultaten.